Løbende vedligeholdelse på Equinors raffinaderi

Kunde
Equinor

Hvornår
Løbende siden 2017

Opgave
Overfladebehandling af rør, tanke og moler.

Equinors raffinaderi i Kalundborg er under konstant påvirkning af det barske miljø på havnen med havgus og saltvand. Derfor er alle overflader udsatte for korrosion. Siden august 2017 har MMT Group udført løbende vedligeholdelse og behandling af alle overfladetyper på raffinaderiet.

Særlige miljøhensyn

Vi har blandt andet beskyttet flere hundrede meter på molerne med både almindelig coating og Stopaq®, som pakker rørene ind og herefter beskytter dem i minimum 30 år. En del af arbejdet er udført under vanskelige forhold, hvor MMT Groups medarbejdere ligger på en pram under molerne og behandler overfladerne. Særlige hensyn sikrer, at malingen ikke spildes eller kan dryppe i vandet og påvirke miljøet.

Godkendt til krævende opgaver

At arbejde på steder med olie og gas kræver særlige tilladelser. MMT Group har naturligvis både tilladelse til varmt arbejde, hot work permit, og EX-godkendt udstyr. For Equinor er det en særlig fordel, at vi som de eneste i Danmark kan udføre overfladebehandling med Stopaq®. Stopaq® kræver mindre forbehandling af overfladen end en normal coating, og arbejdet kan derfor udføres hurtigere og uden nogle af de foranstaltninger, der ellers kræves i forbindelse med hot work. Især ved akutte udbedringer af skader på rør medfører det store besparelser for Equinor.

100 års holdbarhed under vand

I MMT Group har vi ydet vores lille bidrag til, at der snart kan transporteres naturgas sikkert gennem Baltic Pipeline. For NorSea har vi sandblæst og coatet rørledningen, så den nu er beskyttet mod korrosion i 100 …

Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety