Sikrer kvaliteten af leverancer fra Bladt Industries

Kunde
Bladt Industries

Hvornår
Løbende siden 2014

Opgave
Inspektion, kvalitetskontrol, overfladebehandling af stålelementer til offshore og maritime kunder.

Når Bladt Industries leverer fundamenter og andre stålkonstruktioner til offshore og olie- og gasindustrien, skal overfladerne leve op til strenge krav og sikkerhedsforanstaltninger. Det sikrer vores inspektører. Udover at stå for den endelige kontrol er vi også udførende og har blandt andet overfladebehandlet fundamenter til en række havmølleparker.

Kvalitetskontrol af overflader

Inden en stålkonstruktion overleveres til en kunde, skal overfladen gennemgås nøje. Alt skal være behandlet korrekt, så der ikke opstår risiko for brud, korrosion eller brandfare. Siden 2014 har Bladt Industries løbende brugt vores inspektører til at sikre den endelige kvalitetskontrol af deres stålkonstruktioner. Vores inspektører er FROSIO III-certificerede, hvilket betyder, at de har den højeste uddannelse inden for inspektion af overflader. Flere af dem er også uddannede inden for den tilsvarende amerikanske certificeringsordning NACE.

Sandblæsning og coating

Sideløbende udfører vi også sandblæsning og coating af konstruktioner. Vi har blandt andet overfladebehandlet fundamenter til havmølle- parkerne Hornsea TWO, Horns Rev III, Kriegers Flak, Sandbank, Gode Wind 1 og 2 og Wikinger.

I MMT Group er vi stolte af, at vores arbejde altid lever op til de høje kvalitetsstandarder, som energiselskaberne kræver for fundamenter til havmøller, samtidig med at vores arbejde bidrager til den grønne omstilling.

Anbefaling

Bladt Industries er et firma som svejser og maler stålkonstruktioner indenfor vedvarende vindenergi, offshore og stålkonstruktioner til infrastruktur generelt.

Bladt Industries har arbejdet med MMT Group ved forskellige projekter over de sidste 7-8 år. MMT har udført coating og inspektion i overensstemmelse med kundens krav og retningslinjer.

Jeg vil hermed gerne anbefale MMT Group til lignende arbejde og inspektion.

Henrik Jensen
Afdelingschef/Department Manager Bladt Industries A/S

100 års holdbarhed under vand

I MMT Group har vi ydet vores lille bidrag til, at der snart kan transporteres naturgas sikkert gennem Baltic Pipeline. For NorSea har vi sandblæst og coatet rørledningen, så den nu er beskyttet mod korrosion i 100 …

Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety