100 års holdbarhed under vand

Kunde
NorSea

Hvornår
Siden 2019

Opgave
Overfladebehandling af rørledning, kedler, tanke, platforme og diverse stålkonstruktioner

I MMT Group har vi ydet vores lille bidrag til, at der snart kan transporteres naturgas sikkert gennem Baltic Pipeline. For NorSea har vi sandblæst og coatet rørledningen, så den nu er beskyttet mod korrosion i 100 år, selv om den ligger under vand. Den lange beskyttelsestid på Baltic Pipeline kommer af coating med et produkt kaldet CANUSA. Vi har erfaringen og ekspertisen til at finde de rigtige materialer og den rigtige løsning, også til de mest krævende opgaver.

Kedler klar til tiden

Vores samarbejde med NorSea omfatter opgaver af meget forskellig karakter. På Skærbækværket har vi renset og coatet de store tanke. Opgaven blev udført, mens anlægget var lukket ned for vedligeholdelse. Vores erfarne projektledere og dedikerede medarbejdere sikrer, at vores arbejde altid er færdigt til tiden.

Offshore-platform og skibe

Vi har også hjulpet NorSea med at klargøre skibe til installation af vindmøller. For hver ny opgave et mølleskib skal ud på, bliver der svejset en ny jernkonstruktion på, der passer til fundamenterne. Det kræver bearbejdning og coating, så overfladerne ikke ruster under de hårde ture på søen. Og søen har vi også selv været på, da vi ligeledes hjalp NorSea med at behandle overfladen på offshore-platformen Maersk Resolute, hvor vi blandt andet klargjorde ankerhus og ballasttanke.

Anbefaling

Kompetent og troværdigt Virksomhed med fuld fokus på sammenarbejde, service og kvalitet.

Vi har brugt MMT som vores fortrukne partner, grunden dertil er at de er meget løsnings orienteret når vi har projekter kørende, de har under hele samarbejdsforløbet været yderst ihærdige og hjælpsomme.

De er kommet med mange fine ideer til, hvordan vi har kunnet gribe forskellige opgaver og udfordringer an, og de har vist sig ikke blot at være dygtige til at få ideerne, men også til eksekveringsdelen.

Med venlig hilsen/Kind regards

Torben Rubin Iversen
General Manager, NorSea Denmark A/S,

Løbende vedligeholdelse på Equinors raffinaderi

Equinors raffinaderi i Kalundborg er under konstant påvirkning af det barske miljø på havnen med havgus og saltvand. Derfor er alle overflader udsatte for korrosion. Siden august 2017 har MMT Group udført løbende vedligeholdelse og behandling af …

Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety