Rene rør på raffinaderierne

Kunde
Veltec Services

Hvornår
Siden 2018

Opgave
Industrispuling af rør og tanke, coating, brandmaling.

Industrispuling af rør på raffinaderier er en af de opgaver, vi løser for Veltec Services. Industrispuling af den type rør kræver både fleksibilitet i indstillingen og det rigtige udstyr, da det er svært at beregne, hvor hårdt materialerne har sat sig i rørene. Vores motto om, at en aftale er en aftale betyder, at vi ikke går hjem, før opgaven er løst.

Jeres udfordring er vores udfordring

Mens industrispuling og de fleste coatingopgaver foregår under planlagt nedetid, træder vi også ofte til akut. Hvis en utæthed skal repareres her-og-nu i forbindelse med et nødstop, er det MMT Group, som Veltec ringer til. Vi er her 24/7 og ser os selv som en del af slutkundens team. Jeres udfordringer er vores udfordringer.

Sikrer overflader mod brand

Vi udfører også en del brandmaling for Veltec Services. Både almindelig brandmaling til bygninger og den kraftigste slags, som kan være op til 13 centimeter tyk og beskytte for eksempel stål på en offshore-platform mod eksplosionsagtige tilstande. MMT Group er godkendt til at benytte brandmaling fra de fem største producenter og finder altid en løsning, der passer til kundens projekt.

100 års holdbarhed under vand

I MMT Group har vi ydet vores lille bidrag til, at der snart kan transporteres naturgas sikkert gennem Baltic Pipeline. For NorSea har vi sandblæst og coatet rørledningen, så den nu er beskyttet mod korrosion i 100 …

Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety