STOPAQ®

Både du og miljøet er interesserede i, at dine rør får den længst mulige levetid. Det får de med STOPAQ®. Det ved vi, og det kan vi stå inde for. Derfor får du altid 30 års garanti, når du køber STOPAQ-løsninger fra os.

STOPAQ er en effektiv, hurtig og permanent forseglingsløsning af stålrørsledninger. Forseglingen bruges blandt andet i olie-, gas- og produktionsindustrien.

Forseglingen kan bruges på stort set alle stålrørstyper i både kolde og varme temperaturer uden særlig forudgående afrensning. Og du slipper for slibning og svinende sandblæsning.

Som certificerede STOPAQ-montører sikrer vi, at dine rør bliver korrekt forseglet og holder i mange år fremover.

Brug for rådgivning?

Søger du rådgivning, eller ønsker du at høre hvordan MMT Group kan løfte jeres opgave, er du altid velkommen til at kontakte Ronni Madsen på telefon 25 71 85 02 – eller pr. mail til rm@mmt-group.dk

Løbende vedligeholdelse på Equinors raffinaderi

Equinors raffinaderi i Kalundborg er under konstant påvirkning af det barske miljø på havnen med havgus og saltvand. Derfor er alle overflader udsatte for korrosion. Siden august 2017 har MMT Group udført løbende vedligeholdelse og behandling af ...

Læs mere
Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety