Kompetent knowhow og fleksibilitet
til lands, til vands og i luften…

MMT Group A/S er en professionel og fleksibel erhvervspartner ud i disciplinen ’overfladebehandling’.
Vi arbejder såvel til lands som til vands samt i luften, hvor vi tilbyder totalløsninger – herunder udlejning af professionelt mandskab – benævnt ”Specialized Workforce”.

MMT Group A/S har siden starten i 2005 udviklet sig fra blot at beskæftige sig med mandskabsudlejning til i dag at kunne tilbyde ’hele pakken’ inden for overfladebehandling – inklusiv projektstyring og inspektionsarbejde.

For nuværende tæller virksomheden 20 erfarne, fastansatte medarbejdere. Dertil kommer et tæt tilknyttet mandskab på 60-80 specialiserede personer, der alt efter behov kan indsættes i opgaverne med kort varsel – og i såvel korte som lange perioder.

Alt vores mandskab har den relevante erhvervserfaring, og alle gennemgår en grundig site-test inden de udsendes til opgaven/kunden. I site-testen indgår bl.a. ’Kvalitetskontrol af arbejdet’ samt ’Undervisning i såvel sikkerheds- som arbejdsmiljøregler’.
Netop sikkerheden vægtes højt hos MMT Group A/S. Derfor opdateres samtlige medarbejdere løbende i de nødvendige kurser – år efter år.

MMT Group A/S løser – og har løst – opgaver i hele Nord- og Centraleuropa. Vores omfattende leverandørnetværk, der er fordelt over hele Europa, gør os i stand til at opfylde stort set alle ønsker og behov – og tillige levere høj kvalitet til fornuftige priser overalt i Europa.

Du kan altid regne med MMT Group A/S!
Hos os er en aftale en aftale! – Såvel til lands som til vands samt i luften…

Historien om MMT Group A/S

Ronni Madsen etablerede MMT Group A/S i 2005. Det var dengang med henblik på at udleje mandskab til diverse opgaver såsom autolakering, coating, overfladebehandling, sandblæsning mv.
I opstarten beskæftigede firmaet blot to mand, men frem til i dag er antallet af fastansatte tidoblet – og staben af eksterne samarbejdspartnere er vokset eksplosivt.

Markedet for mandskabsudlejning udviklede sig overraskende hurtigt. Derfor blev der hurtigt etableret såvel kontor- som lagerlokaler. Efterfølgende blev både Ronni og to af hans medarbejdere Frosio-uddannede, og dermed kunne virksomheden også tilbyde projektstyring og inspektionsarbejde for kunderne.

Vil du modtage nyheder og tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev