Salg, service og rådgivning 70 20 85 02 | Indsend CV | Kontakt

Faglig kompetence og knowhow
tilsat klædelig fleksibilitet…

 

Hos MMT Group er en aftale en aftale!

MMT Group er en helt igennem professionel og fleksibel erhvervspartner, der tilbyder såvel service som rådgivning inden for vores mange kompetenceområder. Med et omfattende leverandørnetværk fordelt over hele kloden, er vi i stand til at opfylde så godt som ethvert behov og tillige levere fortrinlig kvalitet i et yderst fornuftigt prisleje.

Uanset hvad dit behov må være, kan du helt sikkert regne med MMT Group. – Hos os er en aftale en aftale!

MMT Groups kernekompetencer spænder over 3 forretningsområder:

Work’n Safety

CE-godkendt arbejdstøj
og sikkerhedsudstyr

Læs mere her

Specialized Workforce

Mandskabsudlejning og totalløsninger indenfor overfladebehandling

Læs mere her

Public Supply

Rådgivning, indkøb og salg til offentlige institutioner m.fl.

Læs mere her

Reklame & Skilte

skilte- og reklameafdeling hjælper
din virksomhedsprofilering godt på vej.

Læs mere her

Historien om MMT Group

Ronni Madsen startede virksomheden i 2005. Det var dengang med henblik på at udleje mandskab til opgaver såsom autolakering, coating, overfladebehandling, sandblæsning, mv. I opstarten var de blot 2 mand – men i dag tæller virksomheden 7 fastansatte og dertil et fleksibelt antal mandskab, der kan tilkaldes med kort varsel. Markedet for mandskabsudlejning udviklede sig overraskende hurtigt, og derfor blev der hurtigt etableret lokaler til såvel kontor som lagerbygning. Ronni og to af hans medarbejdere blev efterfølgende Frosio-uddannede. Dermed kunne virksomheden også tilbyde projektstyring og inspektionsarbejde for kunderne. Da sikkerheden altid har været en vigtig del af hverdagen, bliver alle medarbejdere sideløbende med de daglige opgaver opdateret med de nødvendige kurser – år efter år.

 

Vores holdning er meget klar; Sikkert ud – sikkert hjem!

MMT Group begyndte i 2011 at importere og sælge personligt, CE-godkendt sikkerhedsudstyr, værnemidler samt arbejdstøj af bedste kvalitet. Ronni Madsen erfarede, at det tilgængelige sikkerhedstøj og -sko på det danske marked var alt for dyrt. Derfor gik han selv i gang med at undersøge mulighederne i udlandet. Vi har i dag mange leverandørkontakter verden over, og derfor kan MMT Group altid levere sikre kvaliteter til konkurrencedygtige priser.

Vil du modtage nyheder og tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev