PCB

MMT Group tilbyder specialiserede løsninger til fjernelse af PCB-holdig maling, med en forpligtelse til sikkerhed og miljøbeskyttelse. Vi har udviklet en ekspertise inden for sikker og effektiv fjernelse af PCB, som sikrer, at vores kunders projekter overholder de strengeste miljøstandarder.

Selvom brugen af PCB (polyklorerede bifenyler) har været forbudt siden 1986, findes denne miljøfarlige substans stadig i maling på ældre konstruktioner. Vores team er uddannet i brugen af avancerede teknikker såsom sandblæsning, mekanisk slibning, og laserteknologi for effektivt at fjerne PCB-holdig maling.

I MMT Group er vi dybt bevidste om vigtigheden af at håndtere disse toksiske stoffer med største forsigtighed. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at enhver fjernelse af PCB-maling udføres med højeste sikkerhedsstandarder, så de kan have fuld tillid til, at deres arbejdsområde er sikkert og i overensstemmelse med alle gældende miljøbestemmelser.

Sikrer kvaliteten af leverancer fra Bladt Industries

Når Bladt Industries leverer fundamenter og andre stålkonstruktioner til offshore og olie- og gasindustrien, skal overfladerne leve op til strenge krav og sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere
Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety