MMT Group skal vedligeholde Østbroen

Sund & Bælt har indgået en rammeaftale med MMT Group A/S, som de næste tre år skal stå for overfladebehandling og vedligeholdelse af den østlige del af Storebæltsbroen.

Det hårde miljø med konstant påvirkning af saltvand, regn og vind betyder, at der er brug for løbende vedligeholdelse af Storebæltsforbindelsen. På Østbroen bliver den vedligeholdelse de næste tre år varetaget af MMT Group A/S fra Korsør, der er eksperter i overfladebehandling.

MMT Group kommer især til at arbejde under og på siden af broen, og dermed kommer arbejdet ikke til at forstyrre trafikken. Arbejdet under broens hængefag foregår i en platform, der hænger under vejbanen og kan slå siderne ned, når den skal forbi pylonerne.

”Vi vil gennemgå konstruktionerne løbende for rust og korrosion, og hver gang vi finder noget, bliver det renset i bund med enten water jetting eller sandblæsning. Efterfølgende bliver det coated med epoxy, så vi beskytter broen bedst muligt i lang tid,” siger Ronni Madsen, adm. direktør i MMT Group.

Forlænger levetiden
Især påvirkning af saltvand betyder, at konstruktionerne skal renses ordentligt, inden de lukkes til igen.

”Hvis ikke du renser og vasker ordentligt, sliber du salt ind i stålet, og så er du lige vidt. For os handler det om, at vi skal ud og levere noget fagligt arbejde, som vi kan være stolte af, og som kan være med til at sikre levetiden på vores fælles infrastruktur,” siger han.

Anerkendelse af kvalitet
MMT Group har kontor og værksted i Korsør og Esbjerg og udfører alle former for overfladebehandling for blandt andet offshore-virksomheder, skibsværfter og kraftvarmeværker. Og på hovedkontorer i Korsør, er der glæde over den nye aftale.

”Vi har udført mange opgaver på broen de seneste år, så når vi nu indgår en langsigtet kontrakt, ser vi det som endnu en anerkendelse af kvaliteten af vores arbejde,” siger Ronni Madsen.

Kontakt:
Ronni Madsen, adm. direktør MMT Group A/S
tlf. +45 2571 8502, rm@mmt-group.dk

Fleksibilitet En aftale er en aftale Faglig dygtighed Work ‘n Safety