Fleksibel belægnings-

og forseglingsløsning

med 30 års garanti

Do it right. Do it once.

STOPAQ® er en patentbeskyttet forseglingsløsning af stålrørsledninger til bl.a. olie-, gas- og produktionsindustrien.

Den omgående og permanente vedhæftning til stort set alle stålrørstyper i såvel kolde som varme temperaturer uden særlig forudgående afrensning, overflødiggør såvel risikabel slibning som svinende sandblæsning.

STOPAQ® kan endda påføres uden på den eksisterende forsegling, og fleksibiliteten rækker også til evt. reparationsarbejde ved f.eks. kollisionsskader og/eller omlægning af rør. Let og enkelt. Med en STOPAQ® forseglingsløsning undgås driftsstop, idet forseglingen kan foretages mens anlægget kører – uanset rørledningernes temperatur.

STOPAQ® er testet og bevist på emner med driftstemperaturer fra minus 45 grader til plus 120 grader C.


Download english version folder

HVORDAN BENYTTES STOPAQ®?

STOPAQ® er en elastisk og fleksibel forseglingsløsning, der omrulles de stort set ubehandlede emner. STOPAQ®s væskelignende karakter og elastiske egenskaber forhindrer korrosion og friktionsspænding i rørenes levetid. Garantiperioden er på 30 år, mens STOPAQ®s forventede levetid skønnes til over 60 år.

STOPAQ® kan anvendes på såvel kolde som varme emner, fra -45 til + 120 grader C og er blandt de eneste løsninger til direkte montering på kondenserende rørledninger.

Da såvel forudgående afslibning såsom sandblæsning er overflødig ved anvendelse af STOPAQ®, opnås den store fordel, at produktionsapparatet ikke skal lukkes ned under selve forseglingsmontagen. Forbehandling til ST2/3 og affedtning er tilstrækkeligt. Risici for brand/eksplosion i forbindelse med afslibning af eksempelvis olie og gasrør og/eller generende temperaturstigning på nedkølede rør i forb. med produktionsstop på f.eks. bryggerier er derfor ikke eksisterende.

Med STOPAQ® som forseglingsløsning, sikrer du et uafbrudt flow i produktionen og en holdbarhed, der rækker langt ud over rimelighedens grænser.

30 års garanti

Vi tænker i bæredygtige og omkostningseffektive løsninger.

Med STOPAQ® demonstrerer vi vores tankegang igennem begrebet ”mennesker, planet, profit” med fokus på langtidsholdbare, miljøvenlige løsninger, hvor fornuften også afspejler sig på bundlinjen.

Vi forsegler for livet – og det står vi ved. Derfor leveres vores produkter altid med et 30-årigt garanticertifikat.

MMT Group A/S er certifieret STOPAQ® montør og har siden 2005 løst overfladebehandlings-opgaver til lands, til vands og i luften.

 

Kontakt os…

Har du spørgsmål til Stopaq, er du velkommen til at kontakte os pr. mail post@mmt-group.dk – eller på telefon 70 20 85 02. Alternativt kan du udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig efterfølgende.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt. firma:

Din besked

Quality Control (QC)

QC delen er prikken over i’et i en vellykket proces. Vores øjne er kundens øjne, og vi arbejder konstant og ihærdigt på at sikre den aftalte kvalitet og leveringstid…

Læs mere om kvalitetskontrol her

Quality assurance

MMT Group kvalitetssikrer under hele overfladebehandlingsproceduren og afslutter med udstedelse af kvalitetskontrolskema…

Læs mere om kvalitetsikring her

Signup for our newsletter