Salg, service og rådgivning 70 20 85 02 | Indsend CV | Kontakt

Værn om dine medarbejdere med det rette udstyr…

Risikoen for skader og uheld på farlige arbejdspladser kan imødegås ved anvendelse af det rette udstyr til den konkrete opgave.

Høre- og/eller åndedrætsværn, øjne- og hovedbeskyttelse, sikkerhedsbeklædning – og så videre…

MMT Group Work’n Safety fører hele paletten af CE-godkendt sikkerhedsudstyr til ethvert behov.

Har du behov for information og god rådgivning omkring sikre værnemidler, er du altid velkommen til at kontakte Tina Lyngbyetelefon 41 82 85 02 – eller pr. mail til ti@mmt-group.dk

Kontakt os…

Har du spørgsmål til Værnemidler, er du velkommen til at kontakte os pr. mail post@mmt-group.dk – eller på telefon 70 20 85 02. Alternativt kan du udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig efterfølgende.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt. firma:

Din besked

Showroom med personlig betjening…

Kig ind i vores showroom og se det store udvalg og de mange muligheder for sikker påklædning.

Showroomet er bemandet med kompetent personale, der ved hvor skoen trykker og som helt sikkert kan rådgive dig ud i enhver detalje.

Alle vores nøje udvalgte brands lever naturligvis op til gældende lovkrav – og til MMT Groups egne krav til høj kvalitet, stort udvalg og et fornuftigt prisniveau.

Brug for rådgivning?

Savner du god rådgivning omkring valg af arbejdstøj og/eller sikkerhedsudstyr, er du altid velkommen til at kontakte Tina Lyngbyetelefon 41 82 85 02 – eller pr. mail til ti@mmt-group.dk

Stort udvalg i velkendte kvaliteter…

Vi forhandler mere end 30 forskellige, nøje udvalgte brands, der både lever op til gældende lovkrav og til MMT Groups egne krav til kvalitet, udvalg og pris.

Se vores udvalgte brands her.

Vil du modtage nyheder og tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev