Salg, service og rådgivning 70 20 85 02 | Indsend CV | Kontakt

Kvalitet med sikkerhed…

MMT Group Work’n Safety er vores specialiserede afdeling for arbejdsbeklædning og sikkerhedsudstyr. Vi byder på et alsidigt udvalg af funktionelt, slidstærkt arbejdstøj i moderigtigt design med fikse, gennemtænkte detaljer.

Vi har den holdning, at prisen på arbejdstøj skal være så attraktiv, at der altid er plads til løbende udskiftning og supplering, og vores tilbud sammensættes naturligvis præcist til din virksomheds ønske og behov. Vi forhandler mere end 30 forskellige, nøje udvalgte brands, der alle lever op til gældende lovkrav og certificeringer. Vi leverer totalløsninger af personligt sikkerhedsudstyr til såvel store som små virksomheder, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten/sikkerheden – uanset opgavens omfang.

Arbejdstøj

Arbejdsjakker & Veste, Arbejdsbukser & Overalls, Shorts & Knickers, Sweatshirts/hættetrøjer, T-shirts, Poloshirts, Skjorter, og meget mere… Se vores udvalg af arbejdstøj her

Sikkerhedsudstyr

Faldsikringsudstyr, Faste faldsikringsinstallationer, Evakuerings- & redningsudstyr, Hoved- & håndbeskyttelse, Høre-, Øjen- & Åndedrætsværn, og meget mere… Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr her

Showroom med personlig betjening…

Kig ind i vores showroom og se det store udvalg og de mange muligheder for sikker påklædning.

Showroomet er bemandet med kompetent personale, der ved hvor skoen trykker og som helt sikkert kan rådgive dig ud i enhver detalje.

Alle vores nøje udvalgte brands lever naturligvis op til gældende lovkrav – og til MMT Groups egne krav til høj kvalitet, stort udvalg og et fornuftigt prisniveau.

Brug for rådgivning?

Savner du god rådgivning omkring valg af arbejdstøj og/eller sikkerhedsudstyr, er du altid velkommen til at kontakte Tina Lyngbyetelefon 41 82 85 02 – eller pr. mail til ti@mmt-group.dk

Stort udvalg i velkendte kvaliteter…

Vi forhandler mere end 30 forskellige, nøje udvalgte brands, der både lever op til gældende lovkrav og til MMT Groups egne krav til kvalitet, udvalg og pris.

Se vores udvalgte brands her.

Vil du modtage nyheder og tilbud?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev